İstanbul'da hava bugün nasıl? Evden çıkarken dikkat: Prof. Dr. Orhan Şen'den kritik uyarı

İstanbul'da hava bugün nasıl? Evden çıkarken dikkat: Prof. Dr. Orhan Şen'den kritik uyarı

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar sıcak hava ve nemin etkisiyle yerinden kıpırdayamaz oldu. Hava bugün nasıl olacak? sorusunun yanıtını arayanlara açıklama Prof. Dr. Orhan Şen’den geldi. Bugün dışarıda işi olanlara uyarılarını sıralayan Orhan Şen, kritik uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar…

İstanbul'da oldukça hareketli bir gün yaşanacak. Hava sıcaklıkları bunaltıcı bir hal alırken vatandaşlar da senin havaların yolunu gözler oldu. Hava olayları hakkında önemli açıklamalarda bulunan iklim bilimci Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte hem İstanbul hem de diğer kentler için uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar…

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul'da hava durumu bugün oldukça hareketli. Ünlü iklim bilimci Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul'da bugün sıcaklıkların 32°C'yi bulacağını ve öğleden önce yerel sağanak yağışların görüleceğini belirtti. Şen, cuma ve cumartesi günleri de İstanbul'da yağış beklendiğini ekledi. Cumartesi günü sıcaklıkların 30°C'ye düşeceği, ancak pazar günü tekrar yükseleceği tahmin ediliyor.

siddetli-yagis.jpg

Diğer illerde ise durum şöyle: İzmir'de sıcaklık 37°C, Antalya'da 33°C, Ankara'da ise 32°C olarak ölçülecek. Ankara'da yarından itibaren üç gün boyunca yağmur beklenirken, cumartesi günü sıcaklık 28°C'ye düşecek.

Prof. Dr. Orhan Şen'in bu güncel hava durumu tahminleri, özellikle hafta sonu planları olan İstanbullular için önemli bir uyarı niteliği taşıyor. İstanbul'da yaşayanlar, gün içinde ani hava değişikliklerine karşı tedbirli olmalı ve yağışlı havaya uygun hazırlık yapmalı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN