İstanbul'a yolculuk yapacaklar dikkat! Yarından itibaren kapanıyor: Boşuna oraya kadar gitmeyin

İstanbul'a yolculuk yapacaklar dikkat! Yarından itibaren kapanıyor: Boşuna oraya kadar gitmeyin

İstanbul'a yolculuk yapacaklar, yola çıkanlar dikkat! Yarından itibaren orası kapanıyor! Boşuna o yolu kullanmayın! Çalışmalar başladı...


Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İstanbul ile Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan Bolu Dağı geçişinde önemli bir çalışma yapacak. KGM'nin duyurduğu bilgilere göre, Bolu Dağı geçişinin İstanbul yönü, 1 Ağustos itibarıyla 50 gün süreyle kapatılacak.

İSTANBUL YÖNÜ KAPATILDI

KGM, Bolu Dağı geçişinin Abant-Kaynaşlı kavşakları arasındaki 23 kilometrelik bölümünün (Bolu Tüneli dahil) İstanbul yönünde hizmet veren tünel portalının çelik konstrüksiyonla Kaynaşlı yönünde uzatılacağını açıkladı. Ayrıca, bu çalışma kapsamında 2 viyadükte 4 derz değişimi yapılacak.

Bu çalışmalar nedeniyle, İstanbul yönündeki trafik D-100 devlet yolu üzerinden yönlendirilecek. Otoyolun Ankara istikametindeki trafik ise kesintisiz olarak hizmet vermeye devam edecek. İstanbul yönündeki yolun kapanma süreci, 2 Eylül saat 08.00'de başlayacak ve 19 Eylül saat 17.00'ye kadar sürecek.

Yapılacak bu önemli çalışmalar, bölgedeki trafik akışını etkileyeceği için sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları öneriliyor. Özellikle İstanbul yönüne seyahat eden araçların D-100 devlet yolunu tercih etmeleri gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN