İslam Memiş, o alanda yatırım yapanları uyardı: Rekor düşüşe hazır olun! 'Balon patladığı zaman...'

İslam Memiş, o alanda yatırım yapanları uyardı: Rekor düşüşe hazır olun! 'Balon patladığı zaman...'

Ekonomi gündemine dair yorumlarıyla ve yatırım fırsatlarıyla ilgili tavsiyeleriyle ilgiyle takip edilen piyasa uzmanı İslam Memiş'ten bu kez kripto para yatırımcılarına kritik bir uyarı geldi. İşte detaylar...

Fiziki paraların yerini yavaş yavaş almaya başlayan kripto paralarda, son günlerde yaşanan yükseliş dikkatleri çekerken finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, kripto para yatırımcılarına dikkat çeken uyarılarda bulundu.

ABD başkanı adayı Donald Trump'ın, bitcoin için gerçekleştirdiği olumlu açıklamalarının ardından birçok uzman isim, ABD seçimlerini Trump'ın kazanması durumunda, bitcoinde rekor yükselişin başlayacağı öngörüsünde bulunmuştu.

Trump'a yönelik gerçekleştirilen suikast girişiminin ardından bitcoin 57 bin dolardan 65 bin dolara yükselmiş ve altcoin de 6 dolardan 10 dolara gerilemişti.

ALTIN DÜŞTÜ BİTCOİN FIRLADI

Haber240'ta yer alan habere göre, altın ve bitcoin, geçtiğimiz hafta Donald Trump'a düzenlenen silahlı saldırı sonrasında,sert bir yükseliş göstermişti. Ons altın, 2 bin 463 dolara çıkmış, ardından ise 2 bin 400 dolara kadar gerilemişti. Bitcoin ise 65 bin dolar seviyesine ulaştı. Anlık olarak ise, bitcoin, 66 bin dolardan işlem görmekte.

"DİKKATLİ OLALIM" DİYEREK UYARDI

Piyasaya dair isabetli yorumlarıyla yakından takip edilen İslam Memiş, bitcoin yatırımcılarına, "Dikkatli olun" uyarısı yaptı. Bitcoinde, rekor düşüş yaşanabileceğini işaret eden İslam Memiş, "Kripto paralarda işlem yapan arkadaşlar daha çok dikkatli olun. O balon patladığı zaman soluğu 55 bin dolarda alabilir. Bu noktada bitcoin yatırımcıları dikkatli olmalı" açıklamalarında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN