İSKİ herkese bedava dağıtıyor! Alıp musluğuna takanın faturası yüzde 40 düşecek

İSKİ herkese bedava dağıtıyor! Alıp musluğuna takanın faturası yüzde 40 düşecek

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbullu vatandaşın cebini düşünüyor. Su tüketiminde tasarruf yapılması gerektiği sık sık vurgulanırken hem vatandaşın cebine hem de barajlara katkı sağlayacak o yöntem bulundu. Alıp musluğa takanın faturası %40 düşüyor. İşte tüm detaylar…

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ),İstanbul'da su tüketiminde %40 fayda sağlayacak musluk aparatı dağıtmaya başladı. Perlatör adı verilen bu cihazları alıp takan faturalardaki düşüşe şahit oluyor. ‘Damlaya Damlaya Gelecek Olur’, ‘Damlaya Damlaya Yaşam Olur‘ ve ‘Damlaya Damlaya Umut Olur’ sloganlarıyla ‘Su Protokolü Kampanyası’ başlatıldı. Kampanya ile birlikte faturalarda tasarruf sağlanırken barajlarda su kullanımı minimum düzeye indiriliyor.

SU FATURALARINI DÜŞÜRÜYOR

İSKİ tarafından dağıtımı yapılan su aparatlarının musluk başına takılması ile birlikte faturalarda tasarruf sağlanabileceği belirtildi. Aparat suyun akışını havaya karıştırırken kullanım miktarını azalttığı ve su basıncını koruduğu görülmektedir. İSKİ’ye göre bu yöntem ile birlikte faturalarda yüzde kaç oranında tasarruf sağlanıyor.

İstanbul'da su tasarrufu için 'perlatör' dağıtılacak - Son Dakika Haberleri

Abonelerin su tasarruf aparatlarını almaları için Su Protokolü Kampanyasına katılım sağlaması gerekmektedir .Protokole katılım sağlamak isteyen İstanbullu vatandaşlar ‘iski.istanbul‘ adresi ya da ‘İstanbul Senin’ uygulaması üzerinden gerekli başvurularda bulunabilecek.

İstanbul'da Evlere Ücretsiz Dağıtılmaya Başlandı. Barajlardaki Son Durum İBB'yi Harekete Geçirdi İSKİ Aparat Dağıtımı

Aboneler burada ‘Su Protokolüne Katıl’ ya da ‘Su Ayak İzini Hesapla’ Sekmesine tıklayarak herhangi bir kampanyaya kolay bir şekilde katılarak teşekkür sertifikasını alma hakkı kazanıyor. Aboneler isim ve soy ismin yer aldığı teşekkür sertifikası ve sayaç numarasını ‘[email protected]‘ adresine gönderdikten sonra aparatlar İSKİ personelince adrese teslim ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN