iPhone kullananlar için Instagram'a girmek çok kolay! Bu gizli özelliği bilenler rahat ediyor

IPhone kullanıcılarına müjde! VPN indirmeden Instagram’a girebilirsiniz. Hiçbir ek uygulamaya ihtiyacınız yok! Güvenliğinizden emin olarak rahat rahat takılın. Bu yöntemle Instagram’a girmek çok kolay! Bu gizli özelliği bilenler rahat ediyor...

Türkiye’de Instagram’ın yasaklanmasının ardından VPN kullanımında büyük bir artış yaşandı. Milyonlarca kullanıcı, en çok zaman geçirdiği sosyal medya platformuna erişebilmek için VPN uygulamalarına yönelirken, bu uygulamaların güvenilirliği konusunda ciddi endişeler de gündeme gelmeye başladı. Özellikle banka ve kişisel verilerin çalınma riski, kullanıcıları tedirgin ediyor. Ancak, bu riski en aza indirmenin ve VPN’i sadece Instagram için etkinleştirmenin pratik bir yolu bulunuyor.

VPN’İ SADECE INSTAGRAM İÇİN NASIL KULLANABİLİRSİNİZ?

Güvenlik endişesi taşıyan iPhone kullanıcıları için, VPN’i yalnızca Instagram’a özel olarak etkinleştirme imkanı bulunuyor. iPhone’larda yer alan ‘Kestirmeler’ uygulaması sayesinde, VPN’iniz yalnızca Instagram’ı açtığınızda devreye girerken, diğer uygulamalarınızı normal bağlantı üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz. İşte adım adım yapmanız gerekenler:

  1. iPhone’unuzda bulunan ‘Kestirmeler’ uygulamasını açın.

  1. Uygulamada ‘Otomasyon’ sekmesine gidin ve yeni bir otomasyon oluşturmak için ‘Yeni Otomasyon’ seçeneğine tıklayın.

  1. Arama kısmına ‘Uygulama’ yazın ve karşınıza çıkan seçeneklerden ‘Uygulama Seç’ diyerek devam edin. Ardından Instagram’ı seçin.

  1. Instagram’ı seçtikten sonra, ‘Hemen Çalıştır’ ve ‘Çalışırken Bildir’ seçeneklerini aktif hale getirin. Bu, VPN’in Instagram açıldığında otomatik olarak çalışmasını sağlar.

  1. Sonraki adımda karşınıza yeni bir ekran çıkacak. Bu ekranda ‘Instagram açıldığında’ ibaresi yer almalı. Şimdi arama kısmına ‘VPN’ yazın ve mevcut VPN uygulamanızı seçin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN