İmamoğlu’ndan İsrailli bakana sert cevap: Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı’na ettiğiniz hakareti size iade ediyorum

İmamoğlu’ndan İsrailli bakana sert cevap: Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı’na ettiğiniz hakareti size iade ediyorum

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, İBB Başkanı İmamoğlu'nu da etiketlediği paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Katz'ın paylaşımına yanıt veren İmamoğlu, "Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı'na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’'ın sosyal medyadan Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşıma tepki gösterdi.

'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK, FİLİSTİN ÖZGÜR OLDUĞU ZAMAN'

Katz’ın kendisini de etiketleyerek paylaştığı mesaja yanıt veren İmamoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman" ifadelerini kullandı.

KATZ İMAMOĞLU'NU DA ETİKETLEYEREK PAYLAŞIM YAPTI

Katz, İBB Başkanı İmamoğlu'nu etiketleyerek bir paylaşım yaptı. Katz, paylaşımında Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Katz, "Erdoğan Hamas'ın katillerine destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor, Atatürk’ün mirasını ortadan kaldırıyor" ifadelerini kullandı.

Mesajını İbranice, İngilizce ve Türkçe olarak paylaşan Katz'ın, "Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim" diyerek paylaşımını bitirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN