İmamoğlu: Kötü ekonominin sebebi hükümettir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi toplu temel atma töreninde konuştu. İmamoğlu'nun "Uygulanan kötü ekonomik politikalarla birlikte, ekonomik kriz şartları herkesin belini bükmekte. Büyük sıkıntı çeken emeklilerimiz, işsiz insanlarımız, evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımız zor durumda. Bunun sorumlusu kötü ekonomik uygulamaları bugüne kadar taşıyan maalesef hükümettir. Hükümetin sorumlularıdır" açıklaması dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi toplu temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı. Ekonomik krizin vatandaşların belini büktüğünü vurgulayan İmamoğlu bunun sorumlusunun kötü ekonomik uygulamaları bugüne kadar devam ettiren hükümet olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından diğer önemli başlıklar şöyle

-Sancaktepe yeni döneme 20 yatırımla başladı. Alper başkanımız ve yol arkadaşları adına mutluyuz. İş disiplinini biliyorum.

'MAKAMINA DEĞİL GÖREVİNE ODAKLANAN HERKESLE ÇALIŞIRIZ'

-Belediye Başkanı olmak makam sahibi olmak değil, yüce bir sorumluluk sahibi olmak demektir. Hiçbir şey ile değişmeyecek biçimde halkın gönlünde taht kurarlar. Biz bu anlayışla çalışıyoruz. Makamına değil, görevine odaklanan herkesle bu kardeşiniz çalışır.

-Vatandaşa hizmetin partisi olmaz. Bu hiçbir şey ile değiştirilmez. Birkaç kişinin değil, halkın sözünü dileyen herkesle ben çalışırım. Böyle çalışan herkes benim için değerlidir.

'KÖTÜ EKONOMİNİN SEBEBİ HÜKÜMETTİR'

-Uygulanan kötü ekonomik politikalarla birlikte, ekonomik kriz şartları herkesin belini bükmekte. Büyük sıkıntı çeken emeklilerimiz, işsiz insanlarımız, evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımız zor durumda. Bunun sorumlusu kötü ekonomik uygulamaları bugüne kadar taşıyan maalesef hükümettir. Hükümetin sorumlularıdır. Bizler zor durumdaki kurumlarımızdan faydalanmaları için çok çalışmalıyız.

-Çocuklarımızın eşit imkana sahip olması için yeni kreşler açacak eğitime hizmet etmeye devam edeceğiz.

-Milletimizin parasını milletimize vermektir işin özü. Yapacak çok işimiz var. Başkanlarımız partizanlıkta yarışmayacak, vatandaşına somurtan değil adaletle çalışan olacaklar. Olmayana mutlaka yetiştirmek için uğraşacaklar. Bunlar yapacak gücümüz de var çünkü arkamızda sizin duanız var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN