IKEA ikinci el pazarına giriyor

IKEA ikinci el pazarına giriyor

İsveçli mobilya devi IKEA, ikinci el pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Tüketicilerin ikinci el IKEA mobilyalarını alıp satabilecekleri yeni bir platform olan IKEA Preowned, yıl sonuna kadar Madrid ve Oslo'da test edilmeye başlayacak.

İsveçli mobilya devi IKEA, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomiye olan ilgisini bir adım daha ileriye taşıyarak ikinci el pazarına giriş yapıyor. Tüketicilerin ikinci el IKEA mobilyalarını alıp satabilecekleri yeni bir platform olan IKEA Preowned, yıl sonuna kadar Madrid ve Oslo'da test edilmeye başlayacak.

IKEA mağazalarının ana işletmecisi Ingka'nın CEO'su Jesper Brodin, bu platformun küresel çapta yaygınlaştırılmasının hedeflendiğini belirtiyor. Brodin, "Bu, IKEA'da daha gelişmiş şeyler yapabileceğimiz bir noktadayız. Şirketin dijitalde evrim geçirmesine inanılmaz bir güven var" şeklinde konuştu.

IKEA PREOWNED NASIL ÇALIŞACAK?

Yeni platformda kullanıcılar, satmak istedikleri ürünleri kolayca listeleyebilecekler. Ürünlerin fotoğrafları, fiyatları ve ölçüleri yapay zeka destekli bir sistem tarafından otomatik olarak eklenecek. Alıcılar ise platform üzerinden satıcılardan direkt olarak ürünlerini teslim alabilecekler. Satıcılar, ödemelerini nakit veya IKEA'dan yüzde 15 indirimli bir çek olarak tercih edebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN