Hukuk camiasının genç ismiydi! Avukat Şeyma Olgun vefat etti, ölüm nedeni ise...

Hukuk camiasının genç ismiydi! Avukat Şeyma Olgun vefat etti, ölüm nedeni ise...

Hukuk camiasının en genç isimlerinden biriydi! Avukat Şeyma Olgun vefat etti! O avukatın ölüm nedeni ortaya çıktı...

Konya'nın saygın hukukçularından Şeyma Olgun, ani bir rahatsızlık sonucu dün gece vefat etti. Bu beklenmedik kayıp, Konya Barosu ve yerel hukuk camiasında derin bir üzüntü yarattı. Genç avukatın meslektaşları ve ailesi, bu acı haberle yasa boğuldu.

ŞEYMA OLGUN'UN HAYATI VE KARİYERİ

2014 yılında Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Şeyma Olgun, kısa sürede hukuk dünyasında saygın bir yer edindi. Genç yaşta başladığı avukatlık kariyerinde, özellikle aile hukuku ve medeni haklar alanında önemli davaları başarıyla temsil etti. Meslek hayatına icra departmanında devam eden Olgun, kariyerinde birçok başarıya imza attı.

Bir çocuk annesi olan Şeyma Olgun'un eşi Emre Olgun da Konya Barosu'nda avukatlık yapmaktadır. Emre Olgun, eşinin vefat haberini sosyal medya üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu ve bu paylaşım, hukuk camiasında büyük yankı uyandırdı.

Şeyma Olgun, bugün öğle namazını müteakip Hocacihan Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi, meslektaşları ve sevenleri, Olgun'u son kez uğurlarken derin üzüntülerini dile getirdiler.

NEDEN VEFAT ETTİ?

Gece saatlerinde aniden rahatsızlanan Şeyma Olgun, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olgun'un kesin ölüm sebebi henüz açıklanmadı ve bu durum, sevenleri arasında büyük bir merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN