Herkes Muğla, Antalya zannediyor ama burası Van! Kimse keşfetmeden ilk keşfeden siz olun! Doğu’nun saklı kalmış cenneti

Herkes Muğla, Antalya zannediyor ama burası Van! Kimse keşfetmeden ilk keşfeden siz olun! Doğu’nun saklı kalmış cenneti

Türkiye'nin farklı noktalarında Keşfedilmemiş farklı güzellikler yer alıyor. Yaz tatili denildiğinde herkesin aklına Muğla, Antalya, İzmir gelirken herkes Van'ın bu güzelliğini gözden kaçırıyor. Eşsiz güzellikteki bu kanyon sıcak havada serinlemek isteyenlerin uğrak noktası haline dönüşüyor. İşte Türkiye'nin en güzel kanyonu…

Van, Siirt ve Şırnak sınırları içerisinde yer alan Masiro Kanyonu, sıcak havaların vazgeçilmez adresi oluyor. Van'ın Çatak ilçesi ile Siirt'in Perver ve Şırnak'ın Beytüşşebap sınırları içerisinde yer alan 12 kilometrelik Masiro Kanyonu, serin sular, yemyeşil bitki örtüsü ve temiz havası ile herkesin dikkatini çekiyor. Hem yerli hem de yabancı misafirlerin vazgeçilmez rotasını oluşturan kanyon doğa ile iç içe zaman geçirmek isteyenler için muhteşem bir destinasyon adresi oluyor.

KİMSE KEŞFETMEDEN SİZ KEŞFEDİN

Arkadaşları ile birlikte kanyona geldiğini dile getiren Dicle Akıncı, dağlık ve ormanlık alanlardan geçerek zorlu bir yürüyüş parkurunun ardından böylesine güzel bir cennete ulaştıklarını söyledi. Daha önce birçok farklı yer gezip gördüğünü dile getiren Akıncı, bu kadar güzel bir yerle ilk defa karşılaştığını vurguladı. Böylesine güzel bir coğrafyada muazzam yerleri görmekten mutlu olduklarını dile getiren Dicle Akıncı, “Arkadaşlarımızla temiz ve serin suyun keyfini çıkardık. Herkesin görmesi gereken yerlerden biri" dedi.

Van'daki Masiro Kanyonu Sıcak Havada Serinlemek İsteyenlere Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

SERİN SULARIN TADINI ÇIKARIN

Vadi Doğa Sporları Kulübü üyesi Hüseyin Demez, gezilerde bölgenin doğal güzelliklerini tanıtmaya çalıştıklarını söyledi. 16 kişilik grupla Kanyon'a geldiklerini ifade Demez, "İlkbaharda suyun debisi yükseldiği için üst taraflardan kanyonu izleme fırsatı buluyoruz. Bu mevsimlerde ise kanyonda yüzebiliyoruz. Sıcak havada yürüyüş yapıp kanyonda suya girerek serinliğin tadını çıkarıyoruz" sözlerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN