Her yerde zam geldi, o ilde bedava dağıtılıyor! Halk ekmek fabrikasında üretiliyor, ücretsiz halka gidiyor

Her yerde zam geldi, o ilde bedava dağıtılıyor! Halk ekmek fabrikasında üretiliyor, ücretsiz halka gidiyor

Fiyatı her geçen gün artarken artık evlere girişi zorlaşmaya başladı. Her ilde zam gelirken o ilimizde bedava dağıtılıyor. 500’den fazla satış noktasından alınabiliyor. Halk ekmek fabrikasında üretiliyor, ücretsiz halka gidiyor...

Ekmek fiyatları her geçen gün artarken insanlar çareyi ekmek tüketimini azaltmakta buluyor. Birçok il ekmeğe zam haberlerini duyururken o ilimizden müjdeli haber geldi. Halk ekmek fabrikasında üretilen ekmekler halka ücretsiz dağıtılıyor.

500'DEN FAZLA SATIŞ NOKTASINDAN ALINABİLİYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli vatandaşlara yönelik başlattığı ücretsiz ekmek dağıtımı projesiyle sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Türkiye’nin üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ tesislerinde üretilen ekmekler, kent genelindeki 500’den fazla satış noktasında her gün 5000 ihtiyaç sahibine ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

BESAŞ TESİSLERİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile birlikte başlattığı ‘ücretsiz ekmek dağıtımı’ projesiyle, kentteki dar gelirli vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. BESAŞ Genel Müdürü İbrahim Alpay Demirtaş, proje hakkında yaptığı açıklamada, bu girişimin Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in talimatı doğrultusunda başlatıldığını belirtti. Ekonomik koşulların zorluklarını göz önüne alarak harekete geçtiklerini belirten Demirtaş, projenin detaylarını şöyle paylaştı: "Yapılan araştırmalar neticesinde belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, satış noktalarına giderek ekmek kuponlarını teslim alıyor. Kupon karşılığında da 500'den fazla BESAŞ satış noktasından ekmeklerini ücretsiz bir şekilde alabiliyor. Yıl sonuna kadar her gün 5000 ihtiyaç sahibi vatandaşımız bu projeden yararlanacak. Bu hizmetin kapasitesini daha da arttırarak devam ettirmek istiyoruz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN