Her gün yeni bir dehşet! Başakşehir’de bir şahıs önüne geleni bıçakladı

İstanbul Başakşehir'de 17 yaşındaki bir şahıs, yolda yürüyen 3 kişiye bıçakla saldırarak yaraladı. Hazırlık aşaması ve saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırgan, polis ekiplerince evine yapılan operasyonla yakalanırken, yaralıların hastanede tedavileri devam ediyor.

İstanbul'da artan sokak saldırıları korku yaratmaya devam ediyor. Başakşehir'in Kayaşehir Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan olay, bu kez 17 yaşındaki M.G.’nin bıçaklı saldırısıyla dehşete dönüştü. Maske takan ve eline aldığı bıçakla sokakta yürüyen insanlara rastgele saldıran M.G., 3 kişiyi yaraladı. Saldırının ardından kaçan genç, polis ekiplerince evine yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

ÖNÜNE GELENE SALDIRDI

Olay, İstanbul’un Başakşehir ilçesinde bulunan Kayaşehir Mahallesi’nde, Rabia Caddesi üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde caddede yürüyen vatandaşlar, maske takmış ve elinde bıçak olan bir kişinin saldırısına uğradı. İddiaya göre, M.G. yanında taşıdığı bıçakla önüne çıkan 3 kişiyi rastgele bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Saldırı anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, M.G.’nin bir noktada durup çantasından bıçak ve bir bez parçası çıkardığı ve hazırlık yaptığı görülüyor. Hazırlık yaptıktan kısa bir süre sonra, önüne çıkan insanlara bıçakla saldırmaya başladı. Saldırganın bu rastgele şiddet eylemi, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, olay anına tanık olan bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla görüntü aldı.

POLİS, SALDIRGANI EVİNDE YAKALADI

Saldırının ardından olay yerinden hızla kaçan M.G., polis ekiplerince başlatılan geniş çaplı operasyon sonucunda kısa sürede tespit edildi. Polis ekipleri, M.G.’yi evine düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Saldırıda yaralanan E.Ç., S.Y. ve H.F.E. isimli üç kişi olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastanelerde tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN