Giresun’da kadın cinayeti: Türkü evinde öldürülmüş olarak bulundu

Giresun’da kadın cinayeti: Türkü evinde öldürülmüş olarak bulundu

Giresun'da bir türkü evinde, Şengül Yeşilkaya isimli kadın boğularak öldürülmüş olarak bulundu. Polis ekiplerinin çalışması sonucu cinayet zanlısı İsmail Yılmaz yakalandı. Yılmaz'ın yakın zamanda cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Giresun şehir merkezindeki bir türkü evinde, gece saat 01.30 sıralarında, İ.Y. adlı şahıs, Şengül Yeşilkaya'yı (52) boğarak öldürdü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından cansız bedeni bulunan kadının, ilk incelemelere göre kablo benzeri bir cisimle boğularak öldürülmüş olabileceğini değerlendirdi.

CEZAEVİNDEN ÇIKAR ÇIKMAZ ÖLDÜRDÜ!

Polis ekiplerinin çalışmaları üzerine Yeşilkaya'yı bilgisayar kablosu ile boğarak öldüren cinayet zanlısı İsmail Yılmaz yakalandı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada ‘kasten öldürme’ olayıyla ilgili nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemede suç delillerinin muhafaza altına alındığı, olayın zanlısı İsmail Yılmaz’ın yakalanarak Giresun Adliyesi’ne teslim edildiği ve soruşturmanın sürdüğü bilgisine yer verildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre zanlı İsmail Yılmaz’ın yakın zamanda cezaevinden çıktığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN