Murat Ağırel’e tehdit videosundaki iki kişi yakalandı

Murat Ağırel’e tehdit videosundaki iki kişi yakalandı

Gazeteci Murat Ağırel hakkında, organize suç örgütü lideri Mahsun Kuruçay tarafından ölüm ihalesi açıldığını ve infaz emrinin verildiğini belirten videodaki iki kişi İzmir'de gözaltına alındı.

Gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya üzerinden kendisine gönderilen bir video ile ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı. Bu videoda, organize suç örgütü lideri Mahsun Kuruçay tarafından ölüm ihalesi açıldığını ve infaz emrinin verildiğini belirten bir mesaj yer alıyordu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, konuya ilişkin bir açıklama yaparak videodaki maskeli şahıs O.Ö. ve videoyu kayda alan Y.K.'nin tespit edildiğini duyurdu. 4 Eylül 2024 tarihinde İzmir'de gerçekleştirilen operasyonla bu şahısların gözaltına alındığı bildirildi. Operasyonda, şahısların ikametinde üç adet tabanca, bir miktar uyuşturucu madde, dört cep telefonu ve bir tripod ele geçirildi. Ayrıca, O.Ö.'nün 12 ayrı suçtan, Y.K.'nin ise 2 ayrı suçtan kaydı olduğu tespit edildi.

'SIRA ANKARA'DAKİ KİŞİDE'

Murat Ağırel, emniyetin hızlı ve etkili müdahalesine teşekkür ederek, Ankara'da kendisi için infaz emri veren kişinin de bulunmasını temenni etti.

Ağıral, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili şunları söyledi:

"Benim öldürülme ihalemin yapıldığı anlatılan videodaki şahıs ve videoyu çeken şahıs ile ilgili Emniyet Teşkilatımız bir açıklama yaptı. Açıklamada şahısların gözaltına alındığı bildirildi. Ayrıca gözaltına alınan kişilerin toplamda 14 ayrı suçtan kayıtlarının olduğu belirtildi. Umuyorum ki şimdi sıra Ankara'da benim için infaz emrini veren kişide... Görevini hakkıyla yapan Emniyet Genel Müdürlüğüne teşekkürler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN