Fotoğraf tutkunlarının yeni adresi bura oldu! Papatyaların en güzel hali: Görenler kartpostal sanıyor

Fotoğraf tutkunlarının yeni adresi bura oldu! Papatyaların en güzel hali: Görenler kartpostal sanıyor

Fotoğraf ve doğa tutkunlarının yeni adresi burası oldu. Papatyaların arasında kaybolurken bir yandan bu anları ölümsüzleştirmek isteyenler buraya akın etti. İlçede renk cümbüşü yaşanırken masmavi gökyüzünün altındaki bu görüntüler görenleri kendine hayran bıraktı. İşte detaylar…

Fotoğraf makinesini kapanlar Kars’ın Sarıkamış ilçesine akın etti. Yağışların ardından açan papatyaları ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar gökyüzünün altında süzülen bunu narin çiçekleri fotoğraf arşivlerine ekledi. Doğanın insanoğluna sunduğu en güzel manzaralardan biri görenleri kendine hayran bıraktı.

yeni-proje-23.jpg

PAPATYALARI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İÇİN BURAYA GELİYORLAR

İlçeye 3 kilometre uzaklıktaki Hamamlı köyü kırsalında, yağışların ardından havaların ısınmasıyla papatyalar açtı.

yeni-proje-22.jpg

Doğa gezintisine çıkan amatör fotoğrafçılar da bölgede dolaşarak güzel kareler yakalamaya çalıştı.

Fotoğraf tutkunları, adeta "papatya tarlası"nı andıran bölgede uzun süre vakit geçirip çiçek fotoğrafları çekti.

yeni-proje-21.jpg

Amatör fotoğrafçılardan Muhammed Çetinkaya, yağışlardan sonra doğanın canlandığını belirterek, "Papatya tarlaları Sarıkamış'ın ilgi odağı oldu. Biz de amatör fotoğrafçılar olarak papatyaları çekmeye geldik. Herkesi Sarıkamış'ın güzel doğasına bekleriz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN