Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı

Tavırları ve felsefeye olan ilgisiyle bir dönem dikkat çeken "Filozof Atakan" Türkiye'nin konuştuğu isim olmuştu. Şimdilerde 15 yaşında olan "Filozof Atakan" olarak tanınan 'Atakan Kayalar'ın son hali ortaya çıktı.

10 yaşında, 5 ayda 250 felsefe kitabı okuduğunu anlatan, felsefeye merakı ve bilgisiyle dikkat çeken "Filozof Atakan" şimdilerde 15 yaşında.

DEĞİŞİMİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı. Bir televizyon yayınına bağlanan Atakan değişimiyle dikkat çekti. Şöhretin hayatını pek etkilemediğini anlatan Atakan Kayalar, “Pek etkilemedi ama etkilediyse de olumlu yönde etkilemiştir. Biraz daha uzaktan daha farklı bir his ortaya çıktı diyebilirim” ifadelerini kullandı.

uu8888.jpg

'AKADEMİSYEN OLMAK İSTİYORUM'

Geleceğe yönelik planlarını anlatan Filozof Atakan, “Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım" dedi.

89000.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN