Fetullah Gülen'in ölmeden önce kaldığı oda görüntülendi

Fetullah Gülen'in ölmeden önce kaldığı oda görüntülendi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki bir hastanede hayatını kaybetti. Gülen'in, ölmeden önce 251 numaralı odada kaldığı ve bu odanın daha sonra boşaltılıp temizlendiği öğrenildi.

FETÖ lideri Fetullah Gülen, uzun yıllar kaçak yaşadığı ABD'de hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Gülen, Pensilvanya eyaletindeki St. Luke's Hastanesi'nin Monroe kampüsünde tedavi görürken yaşamını yitirdi.

Hastane yetkilileri, Gülen'in ölmeden önce 251 numaralı odada kaldığını doğruladı.

dsf.jpg

ODA BOŞALTILDI VE TEMİZLENDİ

251 numaralı odada kaldığı öğrenilen Gülen’in bulunduğu odanın bir süre önce boşaltılıp temizlendiği anlaşılırken, hastanedekiler kısa süre öncesine kadar buraya Gülen’e refakat edenleri görmek için bazı kimselerin geldiğini aktardı.

qwe.jpg

MORGA GİRİŞLERE İZİN VERİLMİYOR

Hastaneye gelen ziyaretçilerin ise morga gitmesine izin verilmiyor ve ziyaretçiler hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN