Gülen bugün gömülecek: Çukuru brandayla gizlediler

Gülen bugün gömülecek: Çukuru brandayla gizlediler

20 Ekim'de ölen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen için ABD'nin Pensilvanya eyaletinde karargah olarak kullanılan çiftliğin bahçesinde mezar kazma hazırlıkları sürüyor. Basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için kazılan çukurun etrafına sarı şerit üzerine ise siyah branda çekildi.

20 Ekim'de ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in gömülmesi için ABD'nin Pensilvanya eyaletinde örgüt karargahı olarak kullanılan çiftlikte hareketlilik yaşanıyor.

10276092.jpg

Havadan çekilen görüntülerde, örgüt üyelerinin çiftlik bahçesinde bir çukur kazdığı, bu alanın sarı şeritlerle çevrildiği ve görüntü alınmasını engellemek için üzerinin siyah brandayla kapatıldığı görülüyor.

10276086.jpg

Çukurun başında çalışanların yanı sıra inşa edilen ahşap bir platform da dikkat çekti. Brandanın altında kazı işlemi yapılırken 10'u aşkın örgüt mensubu da çalışmaları izledi.

10276091.jpg

Günün erken saatlerinde, örgüt üyelerinin cenazenin gömüleceği muhtemel alan üzerinde mavi renkli başka bir branda çektiği görüldü.

10276096.jpg

Bu brandanın cenaze gömülürken görüntü alınmasını engellemek için kullanılacağı tahmin ediliyor.

10276094.jpg

FETÖ KAMPINDA ARTAN HAREKETLİLİK

Hava görüntülerinde, kampın içinde çok sayıda aracın yol kenarlarına park edildiği ve kamp alanında yaya hareketliliğinin gözle görülür şekilde arttığı fark edildi.

10276083.jpg

Mezar için kazıldığı öngörülen çukurun başında çok sayıda kişinin çalıştığı da objektiflere yansıdı.

10276095.jpg

Örgüt üyesi bazı isimler sosyal medyada, elebaşı Gülen'in, Pensilvanya'daki karargah binasında sınırlı sayıda örgüt mensubunun katılımıyla gömüleceği yönünde paylaşımlar yapmıştı.

10276084.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN