Feci kaza! Anne ve kızı hayatını kaybetti

Feci kaza! Anne ve kızı hayatını kaybetti

Yapılan uyarılara, alınan önlemlere rağmen trafik kazaları can almaya devam ediyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel'in kullandığı otomobil, kamyona çarptı. Kazada kızı Yağmur Karel ile yaralanan öğretim üyesi Filiz Bayrakçı Karel hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Feci kaza, Odunpazarı ilçesine Yenikent Mahallesi Zümrüt Caddesi'nde meydana geldi. Eskişehir Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi 47 yaşındaki Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel'in kullandığı otomobil kamyona çarptı. Kazada Filiz Bayrakçı Karel ve 15 yaşındaki kızı Yağmur Karel ağır yaralandı.

uuuu.jpg

Hastaneye kaldırılan anne ve kızı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÜNİVERSİTEDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Eskişehir Teknik Üniversitesi, kazada ölen öğretim üyesi Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, "Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Filiz Bayrakçı Karel ve kızı Yağmur Karel'i kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm ESTÜ ailesine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

8654819.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN