Eskişehir'den sonra şimdi de Yozgat: 17 yaşındaki genç önüne geleni bıçakladı

Eskişehir'den sonra şimdi de Yozgat: 17 yaşındaki genç önüne geleni bıçakladı

Eskişehir'deki kanlı olayın yankıları Yozgat'ta da hissedildi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan benzer bir olayda, 17 yaşındaki bir genç, sokakta rastgele karşılaştığı kişilere bıçakla saldırdı. Bu acı olayın ardından 14 yaşındaki Furkan Ünal hayatını kaybederken, diğer iki yaralı ise hastanede tedavi altında.

Yozgat Sorgun ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı, tepkilere neden oldu. 17 yaşındaki Z.Y., henüz belirlenemeyen sebeplerle sokakta yürüyen Furkan Ünal ve E.G.'ye saldırdı. Saldırıya müdahale etmek isteyen 61 yaşındaki M.L.'yi de yaralayan saldırgan, olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan 14 yaşındaki Furkan Ünal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise hastanede tedavi altında. Olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen saldırı, kamuoyunda büyük tepki çekti.

Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırganın alkollü olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelinin ifadesi ve saldırının nedenleri merak konusu oldu.

Benzer bir olay geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de yaşanmıştı. Tepebaşı ilçesinde bir çay bahçesinde meydana gelen saldırıda, bir kişi çok sayıda kişiyi bıçaklamıştı. Bu olay da toplumda büyük bir infiale neden olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN