Eski telefonu olan yaşadı! Türkiye'de ilk kez yapılıyor, eskiyi kapında yenile kampanyası: 81 ilde geçerli oluyor

Eski telefonu olan yaşadı! Türkiye'de ilk kez yapılıyor, eskiyi kapında yenile kampanyası: 81 ilde geçerli oluyor

Eski telefonunu satamayana, bir türlü ne yapacağını bilemeyenlere yepyeni bir projenin müjdesi verildi. Bu kampanya sayesinde eski telefonlarınızı hemen kapınızda değiştirebileceksiniz. Üstelik 81 ilde geçerli olacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Hepsiburada, eski telefonlarını yenilemek isteyen kullanıcılara yönelik devrim niteliğinde bir hizmet sunuyor. "Eskiyi Kapında Yenile" kampanyası ile Hepsiburada, telefon değişim sürecini tamamen online ortama taşıyarak, kullanıcılara hem konforlu hem de ekonomik bir çözüm sunuyor. Bu hizmet, Türkiye’nin dört bir yanındaki kullanıcılara kapıda yenileme fırsatı tanıyor.

yeni-proje-3-005.jpg

HEPSİBURADA’NIN YENİLİKÇİ KAMPANYASIYLA TELEFON YENİLEME ÇOK KOLAY

Türkiye e-ticaret sektöründe bir ilke imza atan Hepsiburada, "Eskiyi Kapında Yenile" kampanyasını hayata geçirdi. Artık eski telefonlar, Hepsiburada'nın hızlı ve pratik sistemi sayesinde kapınızdan alınarak değerine uygun bir indirimle yeni telefonunuza kavuşabilirsiniz. Kampanya, 81 ildeki tüm kullanıcılar için erişilebilir durumda.

ONLİNE İŞLEMLER, KAPIDA TESLİMAT

Hepsiburada’nın sunduğu bu yenilikçi hizmetle kullanıcılar, yeni telefonlarını seçip eski telefonlarının durumunu online olarak bildiriyor. Sistemde eski telefon için anında bir teklif alarak, indirimli ödeme yapabiliyorlar. Teslimat aşamasında, HepsiJET ekipleri eski telefonu değerlendirip onayladıktan sonra yeni telefon teslim edilip eski telefon alınarak işlem tamamlanıyor.

yeni-proje-4-005.jpg

HIZLI VE GÜVENİLİR DAĞITIM

HepsiJET’in sağladığı hızlı dağıtım ağı sayesinde, yeni telefonlar çoğunlukla ertesi gün teslim ediliyor. Bu süreç, kullanıcılar için pürüzsüz ve güvenilir bir deneyim sunuyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR EKONOMİ VE YENİDEN DEĞERLENDİRME

Teslim alınan eski telefonlar, uzmanlar tarafından sertifikalı olarak yenilenip tekrar satışa sunuluyor. Bu süreç, çevresel sürdürülebilirliği teşvik ederken, kaynakların verimli kullanımını da sağlıyor. Ayrıca, kullanıcılar için ekonomik ve güvenli ikinci el telefon satışını mümkün kılıyor.

Hepsiburada’nın "Eskiyi Kapında Yenile" kampanyası, telefon yenileme deneyimini daha erişilebilir ve çevre dostu hale getiriyor. Bu yeni hizmetle, eski telefonlarınızı değerlendirip hızlıca yenisine kavuşabilirsiniz.

Konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında konuşan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, şunları söyledi

“Hepsiburada olarak, kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onlara en iyi hizmeti sunmak bizim önceliğimiz. Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılarımıza en yeni teknolojiyi, en avantajlı koşullarla kapılarına kadar götürmeyi amaçlıyoruz. Bugün Türkiye’de internet üzerinden satılan her üç telefondan birinin Hepsiburada aracılığıyla satılıyor olması, milyonlarca kullanıcımızın bize duyduğu güvenin bir yansıması. Elektronik alışverişinde müşterilerimize uçtan uca sunduğumuz hizmetler, Hepsiburada’nın yalnızca bir satış platformu değil, aynı zamanda kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran bir teknoloji partneri olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Ölçeği, yaygınlık ve marka çeşitliliğiyle bu hizmetimiz, dünyada ve Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu güveni, Hepsijet'in lojistik desteğiyle sunduğumuz kapıda telefon yenileme hizmetimizle perçinliyoruz.

Bu yenilikçi adımımızla, kullanıcılarımızın teknoloji alışverişlerini daha rahat, güvenli ve sorunsuz hale getiriyoruz. Amacımız, her zaman olduğu gibi, kullanıcılarımızın beklentilerini aşmak ve onlara sektördeki en iyi teklifi sunmak. Ayrıca, sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomiye katkıda bulunarak, hem çevremizi koruyor hem de ekonomimize uzun vadeli bir değer katıyoruz. Hepsiburada olarak, kullanıcılarımızın yanında olmaya ve onlara en iyi çözümleri sunmaya devam edeceğiz.”

yeni-proje-5-003.jpg

50 BİN TELEFON HEDEFİ

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hepsiburada Mobil Kategoriden Sorumlu Grup Direktörü Murat Atamer ise şu bilgileri paylaştı

“Eskiyi Kapında Yenile” hizmetimizle, kullanıcılarımıza sadece eski telefonlarını yenileme imkânı sunmakla kalmıyoruz; aynı zamanda bu süreci evlerinden çıkmadan, tamamen zahmetsiz ve hızlı bir şekilde tamamlamalarını sağlıyoruz.

Kullanıcılardan aldığımız eski telefonlar ise uzman ekiplerce özenle incelenip sertifikalı olarak yenileniyor ve tekrar piyasaya kazandırılıyor. 2022’de başlattığımız eski telefonu yenileme çalışmamızla 60 bin telefonu yeniledik. Çok yakın zamanda sunmaya başladığımız Eskiyi Kapında Yenile çalışmamızın pilot aşamasında 600 kullanıcı ile yaptığımız pilot çalışmada elde ettiğimiz %92 kullanıcı memnuniyeti oranı, bu hizmetin ne kadar değerli ve kullanıcılarımızın beklentilerini karşılamada ne denli başarılı olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Yıl sonuna kadar 50 bin telefon değişimini kapıda tamamlamayı hedefliyoruz. Amacımız, Türkiye genelinde kullanıcılarımıza en hızlı, güvenilir ve kolay telefon yenileme çözümünü sunarak, onların yanında olmaya devam etmek. Türkiye'nin her yerinde bu hizmeti yaygınlaştırarak, e-ticaret sektöründe bir kez daha fark yaratıyor, kullanıcılarımızı en yeni teknolojilerle buluşturmaya devam ediyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN