Eski milletvekili MHP'den istifa etti

Eski milletvekili MHP'den istifa etti

MHP eski milletvekili Arzu Erdem, "Herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliğinden ve parti üyeliğinden istifa ediyorum" açıklamasını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) eski milletvekili Arzu Erdem, partisinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Erdem, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, istifa kararını herhangi bir baskı olmaksızın ve tamamen kendi özgür iradesiyle aldığını belirtti.

İstifasını duyurduğu açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve birlikte mücadele ettiği dava arkadaşlarına teşekkürlerini ileten Erdem, bugüne kadar birlikte çalıştığı Ülkü Ocakları mensuplarına da minnettar olduğunu ifade etti.

Erdem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum. Bu vesileyle, bende emeği bulunan başta saygıdeğer Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, kıymetli büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e, 20 yıldır omuz omuza mücadele ettiğim, iyi günde ve kötü günde birlikte hareket ettiğim, partinin her kademesinde görev almış ve almakta olan dava arkadaşlarıma, Ülkü Ocaklarımızın Genel Başkanı ve bugüne kadar görev almış ve almakta olan Ülkü Ocakları mensubu kardeşlerime ve yine toplumun her kesiminden, siyasi görüş fark etmeksizin şahsıma teveccüh gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN