Eski Fenerbahçeli futbolcunun evinde yangın

Eski Fenerbahçeli futbolcunun evinde yangın

Bursa'da, eski Fenerbahçe futbolcusu Faruk Yiğit'e ait evde yangın çıktı. Kiracı olarak oturan Suriyeli bir kadın, yangın sırasında dumandan etkilendi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, eski milli futbolcu Faruk Yiğit'e ait olan 2 katlı bir evde yangın çıktı. Evde kiracı olarak oturan Suriye uyruklu bir aile bulunuyordu. Yangın sonucunda Suriyeli ailenin giriş katındaki dairede alevler yükseldi.

Eski Fenerbahçeli futbolcunun evinde yangın

Olay, saat 12.00 sıralarında Orhangazi ilçesi Örnekköy Mahallesi'nde meydana geldi. Fenerbahçe'nin eski milli futbolcularından Faruk Yiğit'e ait olan evin giriş katında yangın çıktı ve Suriyeli ailenin oturduğu daire alevlerle kaplandı.

Yangın sırasında aile fertleri son anda alevleri fark ederek evden çıkarken, bir kadın ise dumandan etkilendi. Üst katta bulunan başka bir kadın ise duman nedeniyle merdivenlerden inemeyince terasa çıktı. Dumandan etkilenen kadını itfaiye ekipleri merdivenli araçla kurtardı.

Faruk Yiğit

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından yarım saatlik bir müdahale sonucunda kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN