Eşini sokak ortasında darbeden adamın sözleri kan dondurdu: Senin hakkın ölüm

Adapazarı'nda Adem Toyğar, boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında darbetti. Çiftin çocukları annelerini korumak için babalarına engel olmaya çalışırken Toyğar, "Senin hakkın ölüm, öleceksin" diyerek bağırdı. Toyğar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türkiye'nin kanayan yarısı "kadına şiddet" vakaları her geçen gün katlanarak artıyor. Şiddet failleri caydırıcı cezalar almadıkça, önleyici tedbirler uygulanmadıkça şiddet boyut değiştirerek devam ediyor.

Son olarak Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sokak ortasında kadına şiddet vakası yaşandı. Hakkında uzaklaştırma kararı olan erkeğin rahatlıkla ve çekinmeden söylediği sözler kan dondurdu.

9710654.jpg

ÇOCUKLARI ANNELERİNE SİPER OLDU

Semerciler Mahallesi’nde Adem Toyğar (36), boşanma aşamasındaki eşi T.C.T. (32) ile sokak ortasında tartıştıktan sonra darbetmeye başladı.

Çiftin küçük yaştaki 2 çocuğu, babalarına engel olmaya çalıştı. Çevredekiler müdahale edip, T.C.T.’yi kurtardı.

9710653.jpg

'SENİN HAKKIN ÖLÜM' DİYE BAĞIRDI

Bu sırada Adem Toyğar , "Senin hakkın ölüm, öleceksin" diye bağırdı. Adem Toyğar, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

T.C.T., hastaneye gidip darp raporu aldı.

Yaşanan dehşet anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

9710655.jpg

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Adem Toyğar hakkında eşinin daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı. Uzaklaştırma kararına uymayıp eşini darbeden Adem Toyğar, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN