Erdoğan'dan muhabire: Ojeleri acayip, ben mi rüyadayım?

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısından çıkarken kendisine soru soran gazeteci Rüya Erkuş'un farklı renklerdeki ojelerine "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip. Ne yapacağım ben şimdi; ben mi rüyadayım?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısının ardından bir gazeteciyle arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Gazeteci Rüya Erkuş, Erdoğan'a mikrofon uzatarak, "Kısa bir sorumuz olacaktı eğer..." dedi. Bu sırada Erkuş'un farklı renklerdeki ojeleri dikkatini çeken Erdoğan, "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ne yapacağım ben şimdi; ben mi rüyadayım?" diye sordu. Erdoğan ardından, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e dönerek, "Parti sözcüsü olarak bir değerlendirme alalım" dedi. Ömer Çelik de, "Hanımlara her şey yakışıyor" yanıtını verdi.

Bunun üzerine gazeteci Rüya Erkuş, "Efendim yaza hazırlık" cevabını verdi. Kısa süreli gülüşmelerin ardından Erdoğan gazetecilerin sorularını cevapladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN