Erdoğan'dan Kenan Işık için başsağlığı mesajı

Erdoğan'dan Kenan Işık için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kenan Işık'ın vefatından derin üzüntü duyduğunu belirterek, Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü tiyatro ve seslendirme sanatçısı, sunucu ve gazeteci Kenan Işık'ın vefatı üzerine bir taziye mesajı paylaştı. Erdoğan mesajında, Kenan Işık'ın vefatından dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat ile medya camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kenan Işık, Türkiye'de geniş bir kitle tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi. Özellikle "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışma programının sunucusu olarak tanınan Işık, uzun yıllar boyunca tiyatro ve televizyon dünyasına önemli katkılarda bulunmuştu. Vefatı, sanat ve medya dünyasında büyük bir boşluk yaratmıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taziye mesajı, Işık'ın sanat dünyasında ne denli önemli bir yer tuttuğunu bir kez daha göstermektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN