Erbakan'dan iktidara tepki: Titanik batıyor

Erbakan'dan iktidara tepki: Titanik batıyor

Yeniden Refah Partisi lideri, iktidara tepki göstererek 'Milletimiz, 22 senelik iktidarın sonucunda artık bir değişim istiyor' dedi. Erbakan 'Millet 31 Mart’ta iktidara sarı kart gösterdi, kırmızı kartını hazırladı. Yapılacak olan ilk seçimde kırmızı kartını da gösterecek. 31 Mart'ta Titanik gemisi buz dağına çarpmıştır ve çok ciddi bir şekilde su almaktadır. Bu gidişle yapılacak olan ilk seçiminde Titanik gemisinin batması kaçınılmazdır' ifadesini kullandı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu. İktidara tepki gösteren Erbakan, "Milletimiz, 22 senelik iktidarın sonucunda artık bir değişim istiyor. Bu değişimin ne yönde olmasını gerektiğini düşündüğünde ise Milli Görüş’ün 50 senelik geçmişindeki hizmetlerini hatırlıyor" dedi. Erbakan, "Milletimiz 31 Mart’ta iktidara sarı kart gösterdi. Milletimiz kırmızı kartını hazırladı. Yapılacak olan ilk seçimde iktidara kırmızı kartını da gösterecek." ifadelerini kullandı.

Partisindeki istifalara ilişkin konuşan Erbakan, "Yeniden Refah Partisi, kişilerin partisi değil, bir büyük davanın adresidir. Milli Görüş Davası’nın adresidir. Bu adrese gelenler, Milli Görüş’ün eskimez prensiplerini kabul etmiş demektir. Ayrılanlar ise bu prensiplerin uzağında kalmayı tercih etmişlerdir ya da ‘Milli Görüş Gömleği’ kendilerine ağır gelmiştir. Milli Görüş gömleği o gömleğe layık olanların üzerinde kalıcı olur" dedi.

'ÜYE SAYIMIZ 560 BİN'

Yeniden Refah Partisi’nin üye kaydı bakımından rekor üstüne rekor kırdığını söyleyen Erbakan, partisinin üye sayısının 560 bine dayandığını söyledi.

Hedeflerinin bu sayıyı 1 milyon üyeye çıkartmak olduğunu söyleyen Erbakan, "Teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Günde bin üye kaydına ulaşmış durumdayız. Bu üye sayısıyla Türkiye’nin üçüncü büyük partisi halindeyiz" dedi.

'MİLLETİMİZ KIRMIZI KARTINI HAZIRLADI'

"Milletimiz, 22 senelik iktidarın sonucunda artık bir değişim istiyor. Bu değişimin ne yönde olmasını gerektiğini düşündüğünde ise Milli Görüş’ün 50 senelik geçmişindeki hizmetlerini hatırlıyor" diyen Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

"Belediyelerde yapılan efsane Milli Görüş hizmetlerini hatırlıyor ve öyleyse ‘değişim olacaksa Milli Görüş ile kurtulmam lazım’ diyor. Bu görüşe ulaşabilmek için ‘Yeniden Refah Partisi’ne gideceğim’ diyor. Milletimiz, Milli Görüş’ün temsilinin ve adresinin Yeniden Refah Partisi olduğunu seçimlerde tercihleriyle açık bir şekilde ortaya koydu. Medya ambargosuna rağmen bugün de büyümemiz devam ediyor. Bugün Türkiye’de iktidar partisi milletin gündeminden tamamen kopmuş ve uzatmaları oynar hale gelmiştir. 31 Mart seçimlerinde Titanik gemisi buz dağına çarpmıştır ve çok ciddi bir şekilde su almaktadır. Bu gidişle yapılacak olan ilk Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde Titanik gemisinin batması kaçınılmazdır. Milletimiz 31 Mart’ta iktidara sarı kart gösterdi. Milletimiz kırmızı kartını hazırladı. Yapılacak olan ilk seçimde iktidara kırmızı kartını da gösterecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN