Engin Polat, suçlamalarla ilgili sessizliğini bozdu: Eşim Dilan Polat'ın bu hukuksuzluğa gücü kalmadı

Engin Polat, suçlamalarla ilgili sessizliğini bozdu: Eşim Dilan Polat'ın bu hukuksuzluğa gücü kalmadı

Engin Polat, ilk kez konuşarak Kara Para Aklama suçlamalarıyla ilgili sessizliğini bozdu. kendilerine yöneltilen suçlamaların iftira olduğunu ve delilsiz olduğunu belirtti. Ayrıca eşini de savunarak, "Eşim Dilan Polat'ın bu hukuksuzluğa gücü kalmadı. Bütün vebal üzerinize olacaktır. Bütün vebal üzerinize olacaktır. Özetle bir kumpas hukuksuz bir soruşturma çökmüş ve dağ fare doğurmuştur" şeklinde ifadeler kullandı.

Engin Polat, uzun süredir cezaevinde tutuklu olarak bulunduğu Kara Para Aklama suçlamalarıyla ilgili sessizliğini bozdu ve eşinin durumuna vurgu yaptı. Polat; "Eşim Dilan'ın bu hukuksuzluğa gücü kalmamıştır. Bütün vebal üzerinize olacaktır. " dedi.

Engin ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 28 şüphelinin kara para aklama iddiasıyla yargılanmasına devam ediliyor.

"SORUŞTURMA ÇÖKMÜŞ VE DAĞ FARE DOĞURMUŞTUR"

Tutuklandığı günden bu yana herhangi bir açıklama yapan Engin Polat ilk kez konuştu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ortada delil olmadığını ve iftiraya uğradıklarını belirten Polat, "Eşim Dilan'ın bu hukuksuzluğa dayanacak gücü kalmamıştır. Bütün vebal üzerinize olacaktır" açıklamasında bulundu.

Polat, "Özetle bir kumpas hukuksuz bir soruşturma çökmüş ve dağ fare doğurmuştur. Bir an evvel adaletin tecellisi temennisiyle herkese en derin sevgi ve saygılarımla." diyerek sözlerini noktaladı.

İşte Engin Polat'ın yazılı açıklaması...

1-007.jpg

''EŞİM DİLAN'IN BU HUKUKSUZLUĞA DAYANACAK GÜCÜ KALMAMIŞTIR''

2-002.jpg

Son olarak Polat çiftiyle ilgili hazırlanan iddianamede ilginç bir intikam olayı yer aldı. Sosyal medya fenomeni Erkan Şahin, intikam için Dilan ve Engin Polat hakkıdaki soruşturma kapsamında tanık olarak ifade verdi. Şahin, Polat'ların yasa dışı bahis bağlantılarını delilleriyle birlikte savcıyla paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN