En düşük emekli maaşını reddetti, yeni talimat verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere büyük jest

En düşük emekli maaşını reddetti, yeni talimat verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere büyük jest

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! En düşük emekli maaşını reddetti, yeni talimat verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere büyük jest...

TBMM'den geçen yeni tasarı ile en düşük emekli maaşı 12.500 TL'ye yükseltiliyor. Kanunlaştıktan sonra bu miktar milyonlarca emeklinin hesabına yatacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kabine toplantısında alternatifli bir sunum gerçekleştirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma Bakanlığı uzmanları, yapılan toplantılar sonucu en düşük emekli maaşı miktarı üzerinde çalışmalar yaptılar. Nihayetinde, siyasetçiler bir araya gelerek bir rakam belirlediler.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, iktidar cephesinden aldığı önemli bilgiler doğrultusunda, ekonomi yönetiminin en düşük emekli maaşı olarak 12 bin TL'yi belirlediğini yazdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI TALİMATI

Emeklilerin beklediği haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi! Bayram ikramiyesi bu tarihte hesaplara yatıyor

Selvi'nin aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 12 bin TL'lik teklif sunuldu. Ancak Erdoğan, bu rakamı yeterli bulmayarak en düşük emekli maaşının 12.500 TL'ye yükseltilmesi talimatını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN