Emekli olan soluğu burada alıyor! Hem ekonomik hem de sakin: Emekli dostu 5 şehir belli oldu

Emekli olan soluğu burada alıyor! Hem ekonomik hem de sakin: Emekli dostu 5 şehir belli oldu

Uzun yıllar çalışıp emeklilik hayali kuranlar keyif alacağı şehirlere yerleşmenin hayalini kuruyor. Dinlenme döneminde en verimli zamanı geçirecekleri o şehirler belli oldu. Bu 5 şehirde yaşayan emekliliğin keyfini çıkarıyor.

Yıllarca dilim çalışan emekli olduktan sonra sakin ve huzurlu bir yaşam isteyen kişiler uzun bir tatil rotası oluşturuyor. Yalnızca o şehre gidip gelmek değil tamamen orada yaşamak isteyen emekliler emekli dostu bu 5 şehri tercih ediyor. Bu şehirde yaşayanlar doğal güzelliklerin tadını çıkaracağı bitki gibi sağlık hizmetlerinden keyfince yararlanıp sakin bir yaşamın tadını çıkarıyor. İşte emekli dostu 5 şehir…

EMEKLİ OLAN BURAYA YERLEŞİYOR

Kocaeli'de Gezilecek Yerler | En Popüler 114 Yer | ENUYGUN

1. Kocaeli:

Sağlık hizmetleri ve doğal güzelliklerin yanı sıra modern alışveriş merkezleri ile emekliler için ideal bir yer oluşturan Kocaeli, İstanbul'a yakınlığı ile birlikte kültürel etkinliklere kolayca katılım şansı da sunuyor.

Türkiye'nin en kalabalık 10 şehri olan Kocaeli en önemli sanayi ve ticaret kentlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kocaeli; SEGE-2011 sıralamasına göre İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'dan sonra en gelişmiş şehirdir. 2023 sonu itibarıyla 2.102.907 kişilik nüfusa sahiptir.

Sakarya'da Gezilecek Yerler | En Popüler 73 Yer (2024) | ENUYGUN

2. Sakarya:

Sakin ve huzurlu bir yaşam isteyenlerin tercihi ise Sakarya oluyor. Tertemiz havası ve dikkat çekici yeşil alanlarıyla merak uyandıran Sakarya, emeklilerin sessiz sakin yaşayabileceği mutlu muhteşem bir atmosfer sunuyor. Sakarya Türkiye'nin en kalabalık 22. şehri olarak biliniyor.

Karadeniz'in Batı Ucu: Düzce Gezi Rehberi - Turizm Günlüğü

3. Düzce:

Doğallığın, ormanın, yeşilliğin tadını çıkarabileceğiniz en ekonomik şehir Düzce oluyor. Ulaşım kolaylığı ve düşük yaşam maliyeti ile bilinen Düzce emekliler için muhteşem bir atmosfer sunmaktadır. Tüm Karadeniz'i ayaklarınızın altında hissedebileceğiniz bu şehir deniz sevdalılarını da cezbediyor.

Çanakkale'de 108 yıl sonra şehitlik bulundu - Son Dakika Haberleri

4. Çanakkale:

Doğal güzellikleri ve deniz manzarası ile emeklilerin en çok tercih ettiği Uğrak noktalar arasında yer alan Çanakkale, tarihi merak uyandırıyor.

Konya Hakkında Bilgiler - Spark Hotel & Residence Konya

5. Konya:

Sosyal imkanlar açısından bakıldığında emeklilerin tercih ettiği şehirler arasında yer alan Konya sağlık hizmetleri ile birlikte Ankara'ya yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Burada tarihi mekanları gezebilir, size sunulan kültürel etkinliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN