Emekli olan bavulunu alıp buraya koşacak! Kaplıca, deniz, göl hepsi ayağınızın altında: Şehir hayatına tövbe ettirecek yaşam

Emekli olan bavulunu alıp buraya koşacak! Kaplıca, deniz, göl hepsi ayağınızın altında: Şehir hayatına tövbe ettirecek yaşam

Türkiye’nin doğal güzelliklerle dolu yerlerinden olan bu kent yıl içinde milyonlarca yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapsa da hala keşfedilmeye bekleyen çeşitli bölgeleri bulunuyor. Özellikle emeklilikte sakin bir hayat isteyenlerin tercihi olan kent büyüleyen güzelliklere sahip…

Termal turizmin en iyi adreslerinden olan Yalova, keşfedilmeyi bekleyen birçok güzelliğe sahip. Emeklilikte sakin bir yaşam isteyenler için ideal olan kenti yakından tanımanız için o eşsiz güzellikleri bir araya getirdik. İşte, Yalova’ya yerleşmek için can atmanızı sağlayacak o güzellikler…

YÜRÜYEN KÖŞK

yuruyen-kosk.jpg

Kentin en güzel turistik bölgelerinden olan Yürüyen Köşk, Mustafa Kemal Atatürk için yapılmış ve bir ağacın alanını kısıtladığından yeri değiştirilmiştir. Bu yüzden Yürüyen Köşk adı verilen köşkte Atatürk 1937 yılına kadar yaşamıştır.

ÇINARCIK SAHİLİ

cinarcik-sahili.jpg

Yalova’da deniz havası almak istediğinizde kendinizi ilk bulacağınız adres Çınarcık Sahili’dir. Temiz sahili ve deniziyle dolup taşan sahil aynı zamanda dinlenme alanınız da olacak.

YALOVA SAHİL

yalova-sahili.jpg

Çınarcık Sahili’ne alternatif olarak deniz havası alabileceğiniz bir diğer adres de Yalova Sahili’dir. Buraya giderek Marmara Denizi’nin rüzgarını dinleyerek çayınızı yudumlayabilirsiniz.

SUDÜŞEN ŞELALESİ

sudusen-selalesi.jpg

Kentin en güzel noktalarından olan Sudüşen Şelalesi, doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan şelale, kışın ise bölge halkına kalarak sessiz ve sakin bir dinlenme noktası oluyor.

DELMECE YAYLASI

delmece-yaylasi.jpg

Yalova’nın en eşsiz yerlerinden olan Delmece Yaylası, Teşvikiye’ye bağlı olan yemyeşil bir nokta. Özellikle kamp sevenlerin uğrak noktası olan yayla, oksijeniyle baş döndürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN