Emekli, aylığından şikayet etti AK Partili aday böyle yanıt verdi: Cennet vatanımız var kıymetini bilelim

Yerel seçimlere haftalara kala belediye başkanı adayları da çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın seçim çalışmaları kapsamında yaptığı kıraathane ziyaretinde emekli bir vatandaşla yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşın "Emekli aç, 7 bin 500 lira aylık alıyorum." sözlerine Savaş, “Cennet vatanımız var, kıymetini bilelim” yanıtını verdi.

AK Parti'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın seçim çalışmaları kapsamında yaptığı kıraathane ziyarette emekli vatandaşla gerçekleştirdiği diyalog gündem oldu.

'HUZUR İÇİNDE UYANDIĞIMIZ CENNET VATANIMIZ VAR'

Bir vatandaşın “Emekli aç, 7500 lira aylık alıyorum” sözlerine, AK Partili Savaş , “Akşam başımızı yastığa koyduğumuzda huzur içinde uyandığımız cennet vatanımız var. Bunun kıymetini bilelim” yanıtını verdi.

Emekli vatandaş ise, “Biz vatanı biliyoruz, siz bilin” dedi. Mustafa Savaş ve yanında bulunan kişiler ise mekanı terk etti.

Savaş ile kahvehaneyi ziyaret ettiği söylenen bir kişinin ise vatandaşa tepki göstererek, “Garibanın kahvede ne iş var yaa” dediği duyuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (37)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
37 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN