Düğün salonunda skandal! Terör örgütü lehine slogan attılar

Ağrı'da bir düğün salonunda halay çeken bir grup terör örgütü PKK elebaşı lehine sloganlar attı. Skandal görüntüler üzerine harekete geçen emniyet güçleri 7 şüpheliden 3'ünü gözaltına aldı. 4 firarinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir düğün salonunda halay çekerek terör örgütü PKK elebaşı lehine sloganlar atan 7 kişi, emniyet güçleri tarafından tespit edildi. Şüphelilerden 3'ü yakalanarak gözaltına alınırken, 4 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Ağrı Valiliğinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı
“Sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda Doğubayazıt ilçemizdeki bir düğün salonunda halay çeken 7 kişilik grubun, PKK elebaşı lehine slogan attıkları tespit edilmiştir. Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince “Terör Örgütünün Propagandasını Yapmak (PKK/KCK)” suçundan yakalanan 3 şüpheli gözaltına alınmış, 4 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir. Bölünmez bütünlüğümüze kast eden her türlü terör örgütü ve uzantılarına yönelik mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla sürdürülecektir.”

Birkaç gün önce de (23 Temmuz 2024) Mersin'de halay çekerken terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan 11 kişinin videosu sosyal medyada yayınlanmış, şüpheliler yakalanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN