Diyarbakır'da kayıp 8 yaşındaki Narin'in abisi gözaltına alınmıştı: DNA testi sonrası serbest bırakıldı

Diyarbakır'da kayıp 8 yaşındaki Narin'in abisi gözaltına alınmıştı: DNA testi sonrası serbest bırakıldı

Diyarbakır'da yaklaşık bir haftadır kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in DNA örneği alınmak üzere gözaltına alınan abisinin kolunda ısırık izi olduğu öğrenildi. Narin'in amcası, aile içinde çocuğa zarar verebilecek kimsenin bulunmadığını belirterek, Narin'in kaçırıldığını düşündüğünü ifade etti.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in abisi Enes, kolundaki ısırık izi nedeniyle gözaltına alındı ve DNA testi yapıldı. Sonuçların ardından serbest bırakılan Enes'in amcası, ailelerinin içinde çocuğa zarar verebilecek kimsenin olmadığını belirtti.

Diyarbakır'da bir hafta önce kaybolan 8 yaşındaki Narin için yapılan arama çalışmaları, yoğun bir şekilde devam ediyor. Küçük kızın kaybolmasının ardından bölgede geniş çaplı bir arama başlatılmış, ancak henüz olumlu bir sonuç elde edilememişti.

screenshot-3.jpg

ABİSİ ENES GÖZALTINA ALINMIŞTI! AMCASI AÇIKLAMA YAPTI

Narin'in kaybolmasıyla ilgili gelişmelerde dikkat çeken bir detay, Narin’in abisi Enes’in kolunda bulunan ısırık izi oldu. Enes, bu iz nedeniyle gözaltına alındı ve DNA testi için örnekler alındı. Ancak, yapılan testlerin ardından Enes serbest bırakıldı. Enes’in amcası, abisinin kolundaki izle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Enes kendi kendini ısırıyor, sinirden kendi kendine zarar veriyor. Ailemiz içinde çocuğa zarar verebilecek kimse olmadığını düşünüyoruz,” dedi.

screenshot-1.jpg

Narin’in amcası, ailenin içinde çocuğa zarar verebilecek birinin bulunmadığını belirtti. Amca, “Şu ana kadar kesin bir sonuç alamadığımız için bilgi aktaramıyorum. Bizim ailemiz içinde çocuğa zarar verebilecek birinin olduğuna inanmıyorum. Köyde yaşayan kişiler de tanıdık insanlardır. Hepsi eski emektar ve uzun yıllardır kardeşçe yaşadığımız kişilerdir,” ifadelerini kullandı.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Arama ekipleri, Narin’in izini bulabilmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Aile, yerel halk ve güvenlik güçleri, Narin’in sağ salim bulunması için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Sosyal medyada başlatılan kampanyalar ve yapılan çağrılar, geniş bir destek bulmuş durumda.

Narin’in bulunması için yapılan aramalarda elde edilen her türlü bilgi ve ipucu, yetkililer tarafından dikkatle değerlendiriliyor. Toplumun desteği ve arama çalışmalarının devam etmesi, küçük kızın sağ salim bulunması umudunu koruyor.

narinin-annesi.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN