Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu serbest bırakıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın “hayasızca hareketlerde bulunma” suçundan resen soruşturma başlattığı Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, ifade vermelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, sosyal medyada paylaşılan Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında çekilen görüntülerle ilgili harekete geçti. Basın Suçları Soruşturma Bürosu görüntülerde yer alan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında “hayasızca hareketler” iddiasıyla resen soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Polat ve Doğu gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere adliyeye gitti.

NE OLMUŞTU?

Kardeşler, ifadeleri alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye edilen Polat, arkadaşları ve çalışanlarıyla bir parti düzenledi. Partide kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşerek dans eden Polat, sosyal medyada gündem oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN