Dilan Polat duruşma salonunda fenalaştı: Allah'ım hiçbir suçum yok

Dilan Polat duruşma salonunda fenalaştı: Allah'ım hiçbir suçum yok

Güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın iş yerlerine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçu sebebiyle yargılanan Dilan Polat, duruşma salonuna geldiği sırada, "Allah'ım hiçbir suçum yok" diyerek fenalaştı.

Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçundan yargılandıkları davada bugün hakim karşısına çıktı.

POLAT DURUŞMA SALONUNDA FENALAŞTI

Duruşma salonuna getirilen Dilan Polat, suçsuz olduğunu ifade ederek fenalaştı. Polat'ın baygınlık geçirmesi üzerine infaz koruma memurları hemen doktor çağırdı. Davayı takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahkeme başkanının, "Allah'ım hiçbir suçum yok" diyerek fenalaşan Dilan Polat'ın salondan çıkarılmasını istediğini belirtti. Ancak avukatlar, Dilan Polat'ın duruşma salonunda kalması gerektiğini savunarak devreye girdi.

ENGİN POLAT KIZININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Duruşmaya gelen Engin Polat, kızları Nilda Polat'ın doğum gününü salonda kutladı. Yaşanan gerilimli anların ardından Dilan Polat da mahkeme salonundan çıkarıldı.

İDDİALAR VE SAVCILIĞIN TALEBİ

Geçen yıl 1 Ekim'de Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının Dilan ve Engin Polat çifti tarafından azmettirdiği iddia ediliyor. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Dilan ve Engin Polat ile Sezgin Polat'ın 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit' ve 'Mala zarar verme' suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

BANU PARLAK ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Banu Parlak, geçtiğimiz haftalarda şikayetini geri çekti. Polat çifti ile hakim karşısında bir araya gelen Parlak, yaşananları şu sözlerle açıkladı:

"Yaşadığım korkunç olay sonrasında, eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesiyle aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık. Yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık. Nilda'nın bana 'Banu abla, annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı' demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN