Derya öğretmenin katili tanıdık çıktı

Derya öğretmenin katili tanıdık çıktı

Mersin'de yazlık dairesinde ölü bulunan matematik öğretmeni Derya Demir cinayetinin faili, öğretmen arkadaşı M.O. olarak tespit edildi. Polis ekipleri, titiz çalışmaları sonucu katilin izini sürerek M.O.'yu yakaladı. Yapılan incelemelerde, M.O.'nun Demir'e ait kredi kartıyla alışveriş yaptığı ve olaydan sonra bir pansiyonda kaldığı belirlendi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde acı bir olay yaşandı. Matematik öğretmeni Derya Demir, evinde ölü bulundu. Cinayetin faili olarak öğretmen arkadaşı M.O. tespit edildi ve gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı'nın titiz çalışmaları sonucu, cinayetin faili olarak belirlenen M.O.'nun, kurbanın kredi kartını kullanarak alışveriş yaptığı ve bir süre bir pansiyonda kaldığı ortaya çıktı. Konya'da saklanan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalanarak Erdemli'ye getirildi.

KATİL ÖĞRETMEN ARKADAŞI ÇIKTI

Ekipler, cinayet zanlısının Emir’i özel bir kurs merkezinde öğretmenlik yapan arkadaşı M.O. olduğunu tespit etti.

Demir’in cenazesinin, otopsinin ardından Karaman’da defnedileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Ayaş Mahallesi'nde 19 Ağustos'ta evden çıkan 2 çocuk annesi Derya Demir'e ulaşamayan yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ekiplerince çalışma başlatılmış, matematik öğretmeni kadının, babasının evinin karşısındaki yazlık dairede bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN