Depremden 12 yaşındaki Çınar'ı kurtaran Alex'e de kıydılar! Katliam yasasının son kurbanı...

Sokak hayvanlarının öldürülmesinin önünü açan yasaya tepkiler devam ederken, 6 Şubat depreminde ailesini kaybeden 12 yaşındaki Çınar'ı enkazdan çekip çıkaran köpek Alex'in de zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremde annesi, babası ve ağabeyini kaybeden 12 yaşındaki Çınar Kuloğlu, enkazdan köpeği Alex yardımıyla çıkmıştı. Enkaz yığını olan Ördekdede Mahallesi'nde Alex'in ne evin önündeki yığından ne de Çınar'dan ayrılmaması yüreklere dokunmuştu.

"BANA KÖPEĞİM ALEX YARDIM ETTİ"

12 yaşındaki Çınar Kuloğlu, "Beni babam kaldırdı. Babamın üstünde beton vardı. Annemle abim konuşmuyordu. Kolumda bir saat vardı, onun ışığıyla buldum yolu. İğne kadar delik buldum. Oradan kazdım kazdım, tek başıma çıktım. Babam çıkarken tek umudum sensin dedi. Arka taraftan kaçtım geldim. Amcamlara gittim onlar da enkazın altından çıktı. Arabanın içinde oturduk ettik. Abimi kurtaramadık. Çıkarken de bana köpeğim Alex yardım etti. Kolumdan tuttu. Ceketimden çekti. Birlikte çıktık. Alex ilk çıktığımda havlıyordu, yanımda direkt arka taraftaydı" demişti.

HAYVAN KATLİAMININ SON KURBANI ALEX...

Katliam yasasının son kurbanı Çınar'ın can dostu Alex oldu... Sokak köpeklerinin katledilmesine tepki gösteren Gazeteci Nevşin Mengü, şu paylaşımda bulundu:

"Kahramanmaraş'ta Çınar'ı enkazdan çekip çıkaran köpek Alex'i hatırladınız mı? Bu videoya iyi bakın, Alex'i bir daha göremeyeceksiniz, çünkü zehirleyip öldürmüşler
Çınar ailesini kaybettikten sonra Babaannesiyle şehre taşınmıştı. Alex ise köyde kalmıştı. Birileri zehirlemiş öldürmüş
Katliam yasası çıktığından beri hayvan katliamı marifet oldu malum, buyrun sonucu!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN