Depremde kaybolmuştu: Merve'nin başka isimle defnedildiği ortaya çıktı

Depremde kaybolmuştu: Merve'nin başka isimle defnedildiği ortaya çıktı

6 Şubat depremlerinden bu yana kendisinden haber alınmayan Merve Ateş'in başka bir isimle defnedildiği DNA eşleştirmesiyle ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde 11 il büyük yıkım aldı. Çok sayıda binanın yıkıldığı faciada 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Merve Ateş (26), depremlere Hatay'da ailesiyle birlikte yakalandı. İskenderun ilçesindeki Mert Sarıgül sitesinin enkazından Ateş'in anne ve babasının cansız bedenleri 4 gün sonra çıkarıldı ancak Merve Ateş'e ulaşılamadı.

BAŞKA İSİMLE DEFNEDİLMİŞ

Habertürk'ten Sırrıberk Arslan'ın haberine göre; Ateş'in ablası ve ailenin yakınları, genç kadının yaralı halde enkazdan çıkarılıp Mersin'e oradan da Ankara'ya sevk edildiği iddiaları üzerine aylarca Merve Ateşi aradı.

DNA eşleştirmesi 18 aylık düğümü çözdü. Ateş'in başka bir isimle İskenderun'daki Çankaya mezarlığına defnedildiği ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN