Deprem sonrası ilk açıklama! Prof. Ahmet Ercan uyardı: Daha büyük bir depremin habercisi mi?

Deprem sonrası ilk açıklama! Prof. Ahmet Ercan uyardı: Daha büyük bir depremin habercisi mi?

Deprem sonrası Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan ilk açıklama geldi! Üstüne basa basa uyardı! Daha büyük bir depremin habercisi mi? İşte ayrıntılar...

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde gerçekleşen deprem sonrası, ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan ilk açıklama geldi. Ercan, depremin ardından dikkat çeken uyarılarda bulundu.

ÇANAKKALE'DE 4,7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Deprem ve Uzay Kafes Sistemleri - Uskon A.Ş.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre, Çanakkale'nin Ezine ilçesinde saat 17.39'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 13 kilometre olarak kaydedildi.

PROF. DR. AHMET ERCAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Prof. Dr. Ahmet Ercan, depremin Biga-Çan-Bayramiç-Ezine fay hattında gerçekleştiğini belirtti. Ercan, "Biga-Çan-Bayramiç- Ezine kırığı üzerinde, Ezine'de 13 km derinde 17.39'da olan M4,8'lik küçük deprem yıkıcı değildir" diyen Ercan, depremin sönümlenmesini beklediğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN