Damacana suya atıp için solunum yollarını temizliyor! Astım, koah, bronşitin ilacı doğal antibiyotik

Damacana suya atıp için solunum yollarını temizliyor! Astım, koah, bronşitin ilacı doğal antibiyotik

Doğanın en güçlü ve en etkili antibiyotiği olarak biliniyor damacana suyun içerisine atıp içenler Solunum yollarını temizliyor. Astım, koah, bronşitin doğal ilacı olarak kullanılıyor faydasını gören asla bırakamıyor. İşte doğanın eşsiz mucizesi…

Doğada keşfedilmiş ya da keşfedilmeyi bekleyen pek çok farklı doğal ilaç bulunuyor. Türkiye'de yetişen ve en etkili antibiyotik olarak bilinen çam sakızı derdinize derman olacak. Her evin ecza dolabında olması gereken ürünlerden biri olarak görülen çam sakızı doğa tarafından sunulmuş olan muhteşem bir antibiyotik olarak görülüyor. Dışarıdan aldığınız antibiyotikler gibi bağırsak florasına zarar vermeyen ve böbrekleri iflas ettirmeyen bu antibiyotik yalnızca doğal bir şekilde vücudunuza şifa sağlamaktadır.

ÇAM SAKIZI NASIL KULLANILIR?

1) Damacana veya şişe içerisine attıktan sonra üzerine su ekleyiniz. 12 saat sonra tüm solunum sistemlerinizi bu suyu içerek temizleyebilirsiniz. Geçmişten günümüze kadar astım, koah, faranjit, bronşit ve hatta verem ve tüberküloz gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan çam sakızı günümüzde de şifa olarak kullanılmaya devam ediyor..

Çam Sakızı Nasıl Çıkar: Çam Sakızı Lekesi Çıkarma Yöntemi - Yemek.com

2) Kaynar suyun içine atın ve evde buharını gezdirin. Anadolu Geleneksel Tıbbî kaynaklarında büyü, nazar, kötü enerjiyi temizlediği, havadaki toz ve alerjenleri yakıp kül ettiği yazar.

3) Zerdeçal, tarçın ve karanfil ile birlikte 15 dakika kadar kaynattıktan sonra genital mantarlara oturma suyu, ayak mantarlarına ayak banyosu, egzamaya dermatit ürtikerden sedefe tedavi edici bir ilaç olarak kullanılıyor.

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ - Doğal Diş Fırçası 'Çam Sakızı'

4) Sakız olan bu besini çiğneyerek tüketebileceğiniz gibi çiğnemeden suyla da yutabilirsiniz. Karaciğer yağlanması, pankreas ve safra problemlerine iyi gelmektedir.

5) Çam sakızını erittikten sonra sıvı haldeyken içerisine balmumu ekleyiniz. Üzerine ılımaya başladıkça aynı sefa, lavantayı ekledikten sonra karışımın soğumasını bekleyiniz. Bu yöntem ile ev yapımı bir mantar kremi yapmış olacaksınız. Piyasadakilerden çok daha etkili olan muhteşem bir krem elinizde bulunuyor olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN