Dalgıçlar denizin dibinden çıkardı! Gördükleri karşısında şok oldular: Büyü yapıp denize atmışlar

Dalgıçlar denizin dibinden çıkardı! Gördükleri karşısında şok oldular: Büyü yapıp denize atmışlar

Dalgıçlar denizin dibinden öyle bir şey çıkardılar ki... Gördükleri karşısında adeta şoka uğradılar! Büyü yapıp denize atıyorlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ ekipleri, deniz temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul Boğazı'nda bir temizlik etkinliği düzenledi. Beşiktaş sahilinde gerçekleştirilen etkinlikte, dalgıçlar Ortaköy'den denize dalarak dipteki atıkları topladı.

buyu-1.webp

Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cam bardak, şişe, demir parçaları ve taşa sarılmış muskalar, daha önceki temizlik çalışmalarında çıkarılan malzemelerle birlikte sahilde sergilendi. Temizlik operasyonunun ardından dalgıçlar denizde Türk bayrağı açarak etkinliği sonlandırdı.

DENİZDEN BÜYÜ BİLE ÇIKIYOR

buyu-3.webp

Sualtı Arama Kurtarma Amiri Nurettin Ünal, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, "Bugün yine denizden poşet, şişe tarzı atıklar çıktı. İlginç olan ise bu taş. Büyü yapıp bu şekilde denize atıyorlar. Biz de bunları denizden çıkarıp büyüleri bozuyoruz." dedi.

Ünal, geçen yıla kıyasla bu bölgede daha az atık toplandığını belirterek, "Her sene farkındalık artıyor. Böyle giderse denizlerimiz tertemiz olur" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN