Çöpten bulup yaptı şimdi para basıyor! Evinin balkonunda üretip Almanya, Azerbaycan, İsveç ve Katar'a gönderiyor

Çöpten bulup yaptı şimdi para basıyor! Evinin balkonunda üretip Almanya, Azerbaycan, İsveç ve Katar'a gönderiyor

Tekirdağ’da yaşayan Ozan Ökünç, 3 yıl önce çöpten bulduğu ürünle başladığı üretimde çok önemli ilerleme kaydetti. Öyle ki Ökünç şimdi, ürünlerini evinin balkonunda üretip Almanya, Azerbaycan, İsveç ve Katar’a gönderiyor…

Tekirdağlı 32 yaşındaki Ozan Ökünç, üç yıl önce çöp kutusunda bulduğu eski bir sandalyenin parçalarını kullanarak tesbih yapımına adım attı. Bu yaratıcı girişim, kısa sürede tesbih yapımında ustalaşmasına ve dünya çapında talep görmesine yol açtı. Almanya, Azerbaycan, İsveç, Katar gibi ülkelerden gelen yoğun taleplerle birlikte, Ökünç'ün tespihleri uluslararası bir ilgi görmeye başladı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN SATIŞA BAŞLADI

Evinin balkonunda çeşitli ağaç türlerinden ürettiği tespihleri, sosyal medya üzerinden satan Ökünç, bu platformlar sayesinde dünya çapında tespih meraklılarına ulaşmayı başardı. İlk tesbihini eşine hediye eden Ökünç, bu özel anın hem kişisel hem de iş hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

tekirdagda-copten-bulduklarini-isleyen-genc-1.jpg

ÜNLÜ USTALARIN VİDEOLARIYLA KENDİNİ GELİŞTİRDİ

Ozan Ökünç, çocukluğundan beri tesbih yapımına olan ilgisini sürdürdüğünü ve bu süreçte Lokman Karadağ, Hüseyin Çelik, Yusuf Güney ve Süleyman Gürsoy gibi ünlü tespih ustalarının videolarından faydalandığını açıkladı. Bu ustaların yöntemlerini öğrenerek kendini geliştiren Ökünç, tespih yapımında yetkinliğini artırdı.

tekirdagda-copten-bulduklarini-isleyen-genc-2.jpg

KİŞİSEL KOLEKSİYONUNDA 80 TESPİH BULUNUYOR

Her tespihle duygusal bir bağ kurduğunu ifade eden Ökünç, şu anda kişisel koleksiyonunda 80 tespih bulunduğunu belirtti. Eşiyle olan güçlü bağını ve ilk tespihini eşine hediye etmenin, eşinin bu süreçteki desteğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN