Çok ünlü isimlerin çocukları da kazada: Eylem Tok'un oğlunun cinayet gibi kazasında şoke eden gelişme

Çok ünlü isimlerin çocukları da kazada: Eylem Tok'un oğlunun cinayet gibi kazasında şoke eden gelişme

Oğuz Murat Acı’ya çarparak ölümüne sebebiyet veren Eylem Tok’un oğlu T.C’nin kazasında şoke eden gelişme yaşandı. İddialara göre o gece tek başına olmayan T.C’nin yanında 11 kişi daha vardı ve bu çocukların hepsi de çok ünlü isimlerin çocukları. İşte, Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili son gelişmeler…

İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan trafik kazasıyla ilgili dava sürüyor. Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin kullandığı araçta ve o gece yanındaki diğer araçta tanınmış ailelerin çocukları olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından T.C.'nin annesi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı ve toplamda 11 arkadaşının daha kazada yer aldığı iddia edildi.

KAZANIN DETAYLARI VE TANINMIŞ AİLELERİN ÇOCUKLARI

Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre, olay yerinden ayrılan 9 kişinin ifadeleri alındı. İfadelerde, T.C.'nin aşırı hız yaptığı ve arkadaşlarının uyarılarına rağmen yavaşlamadığı belirtildi. Kazada ismi geçenler arasında bir medya patronunun oğlu, bir eski bakanın torunu, ünlü bir yün ve iplik fabrikasının sahibinin oğlu gibi tanınmış isimler yer alıyor. Ancak medya patronunun oğlu olduğu iddia edilen kişinin ailesi, çocuklarının olay sırasında yurt dışında olduğunu ve Türkiye'de bulunmadığını açıkladı.

ADLİ TIP RAPORU VE TAHLİYE TALEBİNİN REDDİ

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasında, Adli Tıp Kurumu'nun raporu mahkemeye ulaştı. Raporda, maktul Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan yaralanmaların tamamının T.C. tarafından yapılabileceği gibi başkaları tarafından da yapılmış olabileceği, ancak tıbben ayrım yapılamadığı belirtildi. T.C.'nin tahliye talebi reddedildi.

eylem-tok-1.jpg

OLAY SONRASI GELİŞMELER VE GAZETECİ PEHLİVAN'IN İDDİALARI

Gazeteci Barış Pehlivan, Halk TV'de yayınladığı yeni görüntülerde, T.C.'nin kazadan sonra annesine "Anne kusura bakma, araba pert oldu" dediğini iddia etti. Pehlivan, T.C.'nin ailesinin, hayatını kaybeden Acı'nın ailesiyle görüştüğünü ve "kan parası" konusunun gündeme gelebileceğini öne sürdü.

DAVA SÜRECİ VE YAKALAMA KARARI

Eylem Tok ve oğlu T.C., kazadan sonra Türkiye'den ayrılmış ve ABD'ye gitmişlerdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada anne-oğul hakkında yakalama kararı çıkarılmış, iade talebinde bulunulmuştu. Soruşturma kapsamında Eylem Tok'a yardım ettiği iddia edilen bir çalışan tutuklandı, baba Bülent Cihantimur'a yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Dava, toplumun yakından takip ettiği ve pek çok tanınmış ismi de içine alan karmaşık bir olaylar zincirini ortaya koyuyor. Gelişmeler, adli sürecin yanı sıra toplumsal ve medyatik boyutlarıyla da dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN