Cinayete 'aldatma' kılıfı: Eşini ve üvey ağabeyini katletti

Cinayete 'aldatma' kılıfı: Eşini ve üvey ağabeyini katletti

İzmir'de bir şahıs, aralarında gönül ilişkisi olduğunu iddia ettiği eşi ve üvey ağabeyini av tüfeğiyle öldürdükten sonra teslim oldu.

Kadın cinayetleri engellenmiyor. Acı haberlere bir yenisi İzmir'den eklendi.

Torbalı ilçesine bağlı kırsal Dirmil Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında çocukken evlatlık verilen çiftçi Mehmet Tosun (37) ile Aydın'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası üvey ağabeyi İsa Akay (44) içki içti.

EŞİNİ VE ÜVEY AĞABEYİNİ KATLEDİP TESLİM OLDU

Bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine Tosun, eşi Hasibe Tosun (35) ve üvey ağabeyi Akay'ı av tüfeğiyle katletti. 3 çocuk babası Tosun, jandarmayı arayıp kendini ihbar etti.

İhbarla olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan Tosun, İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

CİNAYETE 'ALDATMA' KILIFI

Tosun ilk ifadesinde, eşi ve üvey ağabeyin aralarında gönül ilişkisi olduğunu öğrendiği için öldürdüğünü söyledi. Tosun'un jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İsa Akay ile Hasibe Tosun'un cenazeleri, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN