CHP’li Salıcı'dan Kılıçdaroğlu hakkındaki 'zorla getirme' kararına tepki: 'Onlar Beştepe'nin etrafındadır'

CHP’li Salıcı'dan Kılıçdaroğlu hakkındaki 'zorla getirme' kararına tepki: 'Onlar Beştepe'nin etrafındadır'

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında verilen 'zorla getirme' kararına sert tepki göstererek, siyaseti yanlışlarına kalkan yapanların Beştepe çevresinde olduğunu ileri sürdü ve Kılıçdaroğlu’nun bu kişilerden olmadığını söyledi.

İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi'nin eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında verdiği 'zorla getirme' kararı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda tartışmalara yol açtı. Karara tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, sosyal medya hesabı üzerinden sert bir açıklama yaptı.

Salıcı, yaptığı paylaşımda, siyaseti yanlışlarına kalkan olarak kullanan ve şaibelerle dolu olan bazı kişilerin sanık sandalyesine oturmayı hak ettiğini belirterek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle kişilerden hiçbir zaman olmadığını vurguladı. Salıcı, bu kişilerin Beştepe'nin etrafında bulunduğunu ifade ederek, iktidara yakın isimlere yönelik eleştirilerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN