CHP'den AK Parti'ye rekor fark! Son seçimi virgülüne kadar bilen şirket açıkladı: Siyasi dengeler değişiyor

CHP'den AK Parti'ye rekor fark! Son seçimi virgülüne kadar bilen şirket açıkladı: Siyasi dengeler değişiyor

31 Mart seçimlerinde yaptığı doğru tahminlerle dikkat çeken o araştırma şirketinin yeni anket sonuçları ortaya çıktı. Söz konusu ankette, CHP’den AK Parti’ye rekor fark gelmesi dikkat çekerken, sonuçlar siyasi dengelerde köklü bir değişim olduğunu işaret etti. İşte, o anket sonuçlarının detayı…

ESMAGÜL KOÇAK

31 Mart seçimlerini doğru tahmin eden SONAR Araştırma’nın yeni anket sonuçları şaşkınlık yarattı. CHP’nin güçlü bir şekilde önde olduğu anket sonuçları, siyasi dengelerde köklü bir değişime işaret ediyor. Detaylar haberimizde!

REKOR FARK DİKKAT ÇEKTİ!

31 Mart yerel seçimlerini neredeyse nokta atışıyla tahmin eden SONAR Araştırma, son genel seçim anketini paylaştı. Ankete göre, CHP %36,6 oy oranıyla birinci sırada yer alırken, AK Parti %25,1'de kaldı. MHP %10,5, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) %9,3, İYİ Parti %6,7, Zafer Partisi %5,7, Yeniden Refah Partisi ise %4,3 oy aldı. CHP’nin AK Parti’ye 10 puan fark atması dikkat çekerken, bu sonuç sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

whatsapp-image-2024-10-10-at-11-16-07.jpg

Sonuçlar, yaklaşan seçimler öncesi siyasi dengelerde ciddi bir değişim yaşanabileceğinin sinyallerini veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN