CHP’'de istifa

CHP’'de istifa

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk, dün listelerin teslim edildiği saatte adaylıktan istifa etti. Türk, istifa gerekçesini "kendi sıkıntılarım" diyerek açıkladı.

CHP Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk, dün listelerin teslim edildiği saatte adaylıktan istifa etti. Türk'ün son gün çekilmeye karar vermesi dikkat çekti.

Hüseyin Türk, kişisel sosyal medya hesabından istifasıyla ilgili açıklama yayınladı. Türk, ’’Bana değer veren büyüklerim, küçüklerim ve kardeşlerim, desteğini çekmeyen, her konuda yardımcı olan siyasi arkadaşlarım, üzgünlüğüm ile adaylığımdan çekildim. Bu durumdan CHP Alaca Teşkilatı’nın hiçbir suçu yoktur, kendi düşüncelerimle ve sıkıntılarımla adaylıktan çekildim. Herkese başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı.

pppppp.jpg

ADAY DEĞİŞTİ

CHP, Alaca Belediye ve İl Genel Meclis üyesi aday listelerini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. CHP Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Türk’ün istifasının ardından parti aday değiştirdi. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimleri için CHP’nin Alaca Belediye Başkan adayı Hüseyin Çinkaya oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN