CHP MYK toplandı: Gündem Demirtaş ziyareti...

CHP MYK toplandı: Gündem Demirtaş ziyareti...

CHP MYK, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında saat 18:30'da toplandı. Toplantıda Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı ziyaretleriyle ilgili bilgilendirme yapacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplandı.

Genel merkezde gerçekleşen toplantı, saat 18:30'da başladı. CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre MYK'da Genel Başkan Özgür Özel, bugün eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'ya Edirne F Tipi Cezaevi'nde gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin bilgilendirme yapacak.

MYK'da, Özel'in 23-27 Ekim tarihlerinde Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van'ı kapsayacak ziyaretleri ele alınacak.

Toplantıda, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü, "Yenidoğan çetesi" soruşturması, anayasa çalışmaları ve buna ilişkin tartışmalar, ekonomi, iç ve dış gelişmeler ile kasım ayında Antalya'da yapılması planlanan CHP milletvekilleri toplantısına ilişkin konuların da gündeme gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN