Cep telefonu bomba gibi patladı!

Bitlis’te bir telefon teknik servisinde tamir esnasında bomba gibi patladı. Telefonun patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Bitlis’in Ahlat ilçesinde Şehit Summani Görgen Caddesi üzerinde bulunan bir telefon satış ve tamir dükkanında meydana geldi. Yusuf Altındaş'ın tamir etiği telefonun bataryası bir anda alev alarak bomba gibi patladı.

yyyyy.jpg

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Altındaş, elinde patlayan bataryadan çıkan alevlerin yükselmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Yüzünü yanmaktan kurtaran Altındaş, panikle telefonu yere attı. Altındaş şoku atlattıktan sonra çıkan yangını söndürdü.

16 yıldır telefon tamir işiyle uğraştığını belirten Altındaş, tamir için dükkanına getirilen bataryası şişmiş telefonu tamir ettiği sırada, havanında sıcak olmasından dolayı bataryanın patladığını söyledi.

yy666.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN